Mike & Colin:
Eind 2007 leerden Maikel Eichelsheim en Colin Heikens elkaar kennen op een feest van Maikel’s ouders. In 2009 tekenden zij een platencontract met NRGY Music wat heeft geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking en een reeks singles die, zonder uitzondering, wekenlang in de Mega Top 100 hebben gestaan. Ook de videoclips worden zeer goed bekeken en zijn meestal ‘net even anders’. De eerste ‘echte’ hit kwam met ‘Alles is top’ en werd gevolg door het eveneens zeer succesvolle ‘Wat is ze mooi’. Deze videoclip heeft inmiddels meer dan 500.000 views op YouTube. Mike & Colin hebben een heel eigen geluid ontwikkeld wat zich het best laat omschrijven als optimistische en vrolijke ‘feel-good’ muziek. De zelf geschreven nummers krijgen zowel regionaal als landelijk veel aandacht en zijn steevast te vinden in de hoogste regionen van de Nederlandstalige hitlijsten. De vrolijk spetterende live optredens van Mike & Colin zijn in toenemende mate populair, wat zich heeft vertaald in een alsmaar groeiende, fanatieke en zeer trouwe fanbase. Zelfs tot in België. Eind 2011 winnen zij de Sterren.nl en Buma NL Award 'Beste Nieuwkomer‘. Een logische volgende stap in de carriere van Mike & Colin is de management overeenkomst die zij begin 2012 tekenden met Dimperium Productions. Via optredens bij Radio 2, 3FM, RTL Koffietijd, ‘Het TROS Muziekfeest op het plein’ en het Gelredome is hun bekendheid en populariteit in een stroomversnelling gekomen. In juni 2012 gaven Mike & Colin een ‘Twitterconcert’ in een uitverkocht theater, waarvan door TROS Sterren.nl een compilatie werd uitgezonden.


 

 

 

Mike:(13-7) in Nijmegen. Mike is een geboren en getogen Nijmegenaar. Na zijn middelbare school tijd volgde Mike een banketbakkers- en koksopleiding in Arnhem. Hij is twee jaar banketbakker geweest alvorens hij in dienst ging bij de Koninklijke Landmacht. Er volgde een spannende maar ook zeer gevaarlijke tijd met uitzendingen naar o.a. Bosnië en Irak. Gedurende de 6 jaar die Mike bij Defensie heeft doorgebracht heeft hij veel meegemaakt. Van de bevrijdende vreugde van plaatselijke bevolking tot en met het verlies van goede vrienden en dierbare collega’s. Al die tijd heeft Mike één ding altijd met passie gedaan en dat is zingen. Zodra hij Defensie verliet heeft hij zich vol overgave op het zingen gestort. In eerste instantie als solo artiest.

 

 

 


Colin:


Colin: (28-6) is in Houten geboren en op 4 jarige leeftijd met zijn ouders en zijn 2 jaar oudere broer verhuisd naar het ‘Land van Maas en Waal’, waar hij nu nog steeds woont.
Hij heeft twee grote passies: zingen en voetballen. Voetballen deed hij vooral bij zijn plaatselijke voetbalvereniging en later in een selectie-elftal van de KNVB en enkele jaren in het eerste elftal van zondaghoofdklasser ‘De Treffers’ uit Groesbeek. Hij pikte hier als snelle aanvaller regelmatig zijn doelpunten mee. Op 15- jarige leeftijd was Colin getuige van een tragisch ongeval waar zijn beste vriend bij om het leven kwam. In 2006 is er een gedichtenbundel van zijn hand uitgegeven, waarmee hij een uitlaatklep vond om dit verlies te verwerken. Ook vloeiden er sinds die tijd veel songteksten uit zijn pen en zong hij in een Nijmeegse R&B/Rap groep. Voor Colin was al snel duidelijk dat een kantoorbaan niets voor hem is. Na het behalen van zijn HAVO diploma volgde hij de opleiding ‘Artiest’ in Den Bosch. Met enkele mede studenten won hij in 2006 een Junior Gouden Kalf.

 

Je kan de belangrijke informatie of mededelingen uitlichten op deze manier